Hiphop-tähti teljettiin vankilan eristysselliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arizonassa sijaitsevassa vankilassa parhaillaan pitkää tuomiotaan istuva hiphop-tähti DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, on joutunut teljetyksi vankilan eristysselliin uhkaavan käytöksensä takia.

Huumaavien lääkkeiden hallussapidon ja eläinrääkkäyksen takia useita kuukausia kaltereiden takana istuva artisti ei ole rauhoittunut vankilassakaan, sillä nyt hän on haastanut vanginvartijat tappeluun.

Tilanne sai The Mirror -lehden mukaan alkunsa siitä, kun artisti ei ollut saanut lääkkeitään eikä hän ilmoittautunut töihin. Tämän jälkeen DMX alkoi riehua ja uhkasi käydä vanginvartijoiden päälle. Uhittelu ei auttanut, vaan hänet suljettiin heti eristysselliin, jossa hän saa julkaisun mukaan klassiseen tapaan vain vettä ja leipää.

Uusimmat