Lisää supermalli Heidi Klumin rohkeita alastonkuvia, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen supermalli Heidi Klum ei ole viime vuosina poseerannut enää kovinkaan rohkeissa kuvissa, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Hänet nähdään GQ-lehden saksalaisen version maaliskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla rohkeissa, mutta tyylikkäissä, alastonkuvissa.

Kolmen lapsen äiti sai äskettäin nakukuvistaan murskaavaa palautetta erityisesti saksalaisilta muotialan ihmisiltä, jotka väittivät hänen olevan liian lihava ja isorintainen supermalliksi. Klum itse totesi häntä kritisoineiden yrittäneen vain päästä lehtien palstoille raflaavilla kommenteillaan. Nyt supermallin kuvasarjasta on julkaistu verkossa uusia kuvia, jotka löytyvät tästä.

Beverly Hillsissä nykyisin asuvan 35-vuotiaan Heidi Klumin aviomies on poptähti Seal. Pariskunnalla on kolme lasta. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Hänen esikoissinglensä Wonderland julkaistiin toissa vuonna. Lisäksi hän oli taannoin mukana ääninäyttelijänä James Bond -aiheisessa pelissä ja juontaa Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.

Uusimmat