Big Brotherin albiinotähteä uhkaa pitkä vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta Britanniassa julkkikseksi noussut Darnell Swallow joutuu mahdollisesti viettämään pian jälleen aikaansa kaltereiden takana, sillä häntä epäillään petoksesta.

Kyseessä ei olisi 27-vuotiaan musiikintekijän ensimmäinen vankilareissu, sillä aiemmin Darnell Swallow on tuomittu Yhdysvalloissa huumerikoksista 120 tunnin yhdyskuntapalveluun ja ehdonalaiseen. Swallow rikkoi kuitenkin ehdonalaistaan, joten hänet tuomittiin vankilaan ja tuomion suorittamisen jälkeen hänet karkotettiin takaisin Britanniaan.

Big Brotherin ja rikollisen taustansa lisäksi Darnell Swallow tunnetaan myös poikkeavasta ulkonäöstään, sillä hän on albiino. Mikäli hänet todetaan oikeudessa syylliseksi petokseen, olisi maksimirangaistus peräti seitsemän vuotta vankilassa.

Big Brotherin jälkeen kaikki muut tekivät rahakkaita sopimuksia lehtien kanssa, mutta minä en saanut agenttia, joten en saanut penniäkään, Darnell valitteli The Sun -lehdessä.

Uusimmat