Kuolevan BB-tähden häät kostuttivat silmät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa aiheuttamastaan rasismiskandaalista maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut brittiläinen televisiotähti Jade Goody ilmoitti tammikuussa sairastuneensa pahanlaatuiseen ja parantumattomaan syöpään. Nyt hänellä on enää viikkoja elinaikaa.

27-vuotias kahden lapsen äiti haluaa turvata lastensa koulutuksen ja perheensä toimeentulon kuolemansa jälkeen. Hän päätti mennä viimeisinä päivinään naimisiin 21-vuotiaan poikaystävänsä Jack Tweedin kanssa. Häät järjestettiin sunnuntaina ja niiden kuvausoikeudet oli myyty yksinoikeudella viihdelehdelle ja televisiokanavalle. Näin Jade Goody sai kerättyä perheelleen yli miljoonaa euroa.

– Ihmiset sanovat, että teen tämän rahasta. He ovat oikeassa. En kuitenkaan osta rahoilla hienoja autoja tai taloja, vaan rahat ovat lapsieni tulevaisuutta varten, Jade Goody kertoi aiemmin The Sun -lehdelle.

Rajujen syöpähoitojen takia kaljuuntunut televisiotähti avioitui tunteikkaassa seremoniassa, jossa oli läsnä 200 vierasta. Tilaisuuteen kutsuttiin myös Goodyn rasismikohun uhrina tunnettu intialainen näyttelijätär Shilpa Shetty, joka ei kuitenkaan päässyt paikalle kuvauskiireidensä takia.

Jaden kohtalo ja pariskunnan häät ovat herkistyttäneet britit siinä määrin, että jopa pääministeri on kiitellyt Jadea perheensä taloudellisesta huolenpidosta. Rasismikohun takia kovasti parjatusta julkkiksesta on samalla tullut maassa laajasti ylistetty julkkistähti, jonka kohtalo on koskettanut monia. Pariskunta koristi sunnuntaina lukuisten brittilehtien kansia.

Uusimmat