Nicole Richie jälleen raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin parhaana ystävänä muutama vuosi sitten tunnetuksi tullut seurapiirineitokainen Nicole Richie odottaa parhaillaan toista lastaan Good Charlotte -yhtyeen keulahahmo Joel Maddenin kanssa.

Joel paljasti asian yhtyeensä verkkosivustolla ylläpitämässään blogissa. Hän otsikoi kirjoituksen ”Mikä on parempaa kuin Oscarin voittaminen?” ja kertoi olevansa iloinen saadessaan kertoa, että perheen esikoinen Harlow tulee pian olemaan isosisko.

Beverly Hillsissä nykyisin asuva pariskunta sai esikoisensa 12. tammikuuta 2008. Raskaus oli monellakin tavalla ikimuistettava. Nicole istui raskautensa aikana vankilassa rattijuopumuksesta saamaansa tuomiota. Tuomio päättyi kuitenkin ennen aikojaan Richien istuttua vankilassa yhteensä 82 minuuttia.

Uusimmat