RMJ-festivaali rajoittaa oluen hintaa ja helpottaa juomista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raumanmeren Juhannuksen uusi versio RMJ järjestettiin viime juhannuksena ensimmäisen kerran Porissa. Festarikansa raivostui, kun järjestäjät kielsivät omien juomien tuonnin alueelle ja samaan aikaan ravintolapisteissä myytävät juomat olivat kiskurihintaisia. Nyt asiaan on tulossa muutos.

Satakunnan Kansa uutisoi, että RMJ-tapahtuma aikoo rajoittaa oluen hintaa siten, että festivaalialueella alkoholia anniskeleville ravintoloitsijoille määrätään hintakatto. Mikäli ravintoloitsija ei suostu hintakattoon, loppuu juomien myynti siihen. Samalla myös anniskelualueiden kokoa tullaan kasvattamaan koko festivaalikentän kokoiseksi.

– Tavoitteena ovat yleisöystävälliset hinnat, eivät mitkään rahastusfestivaalit. Suuntaa-antava hintataso voisi olla esimerkiksi 4 euroa 0,4 litran oluttuopista, RMJ-festivaalin pääjärjestäjäksi palannut Riku Räsänen toteasi Satakunnan Kansalle.

– Paljon luonnikkaampaa on, että ostetun tuopin kanssa saa vapaasti kulkea festivaalialueella, siirtyä lavan edustalta toiselle seuraamaan bändejä. Tästä se alkuperäinen leppoisa henki Raumalla syntyi, Räsänen lisäsi.

Uusimmat