Maailman haluttavin nainen saa viimein harrastaa seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimmaksi naiseksi viime vuonna äänestetty brasilialainen supermalli Adriana Lima on avioitunut miesystävänsä, Minnesotassa pelaavan serbialaisen NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa.

Pariskunta kihlautui viime kesänä Adrianan syntymäpäivänä ja avioitui kaikessa hiljaisuudessa ystävänpäivänä järjestetyssä yksityisessä seremoniassa. Katolilainen Lima on julkisesti kertonut säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka, joten nyt kaunotar pääsee viimein petipuuhiin.

– Olemme innoissamme yhteisestä tulevaisuudestamme. Odotamme kovasti ensi kesänä järjestettävää suurta hääjuhlaamme yhdessä ystäviemme ja perheidemme kanssa, Adriana Lima kertoi People-lehdelle.

– En ole henkilö, joka rakastuu helposti. Siinä mielessä olen vaikea ihminen, mutta nyt tilanne on toinen, Jaric kertoi lehdelle viime kesänä kihlautumisen jälkeen.

Bahialla Brasiliassa syntynyt Adriana Lima valittiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on nykyisin maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.

Uusimmat