Murtomiehet iskivät realitytähden kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realityohjelman kautta tunnetuksi tullut julkkistyrkky Audrina Patridge on pyrkinyt otsikoihin monin keinoin. Nyt The Hills -realitysarjan tähti on joutunut murtomiesten uhriksi.

Hän kertoi blogissaan huomattuaan kotiin saapuessaan, että murtomiehet olivat vierailleet talossa. Tämän jälkeen Audrina soitti heti poliisit paikalle ja on siitä lähtien tehnyt kotonaan inventaariota saadakseen selville mitä varkaiden matkaan lähti. Hän oli asennuttanut kotiinsa turvakamerat, joiden materiaalia hän lupasi julkaista lähiaikoina verkossa.

Patridgen alastonkuvat levisivät vuosi sitten internetiin ja amerikkalaismediat nimesivät tapauksen skandaaliksi. Neitokainen oli kuitenkin itse tarjonnut samoja alastonkuvia aikanaan Playboy-lehteen, mutta lehti ei halunnut ostaa niitä.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet sattumalta uima-altaalta. Muita televisiorooleja Audrinalla ei vielä olekaan, mutta hänet on nähty myös Blondin kosto -elokuvan musikaaliversiossa. Neitokainen on seurustellut sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa. Patridge on itse kertonut harrastaneensa seksiä yli tuhannen miehen kanssa.

Uusimmat