Rihanna sai pahoinpitelijältään syntymäpäivälahjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna joutui poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelun kohteeksi kolmisen viikkoa sitten Grammy-gaalan aattona Beverly Hillsissä. Siitä lähtien molemmat ovat pitäneet matalaa profiilia ja vahvistaneet seurustelunsa päättyneen.

Rihanna vietti viikonloppuna Hollywoodissa 21-vuotiaspäiväänsä, vaikka hulppeat julkkissynttärit jouduttiinkin pahoinpitelyn takia perumaan. Hieman yllättäen myös Chris Brown otti osaa juhlallisuuksiin, joskin vain puhelimen ja lahjojen välityksellä. Rihannan pahaan kuntoon hakannut artistipoika yrittääkin amerikkalaislehtien mukaan nyt korjata nyrkkiensä tuhoamaa ihmissuhdetta.

Brownin kerrotaan yrittävän epätoivoisesti korjata hänen ja Rihannan välejä. Hän osti Rihannalle syntymäpäivälahjaksi arvokkaat timanttiset rannekorun ja kaulaketjun. Lisäksi Chris soitti vielä perään onnittelupuhelun, jossa hän pyysi myös anteeksi pahoinpitelyään, New York Daily News uutisoi. Lehden mukaan Rihanna voi vielä harkita palaavansa takaisin yhteen Chrisin kanssa.

Rihannan syntymäpäiväjuhlintaa varjosti myös verkkoon vuotanut valokuva pahoin hakatusta Rihannasta. Los Angelesin poliisi tutkii parhaillaan kuinka kuva päätyi julkisuuteen.

Uusimmat