Amy Winehousen mies pääsi vankilasta- Amy Karibialla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehousen aviomies Blake Fielder-Civil on päässyt tänä aamuna vankilasta. Hän suoritti tuomiotaan Suffolkissa sijaitsevassa Edmunds Hillin rangaistuslaitoksessa.

Viime vuoden marraskuussa Fielder-Civil oli jo hetken ehdonalaisessa, mutta hän jäi yllätystestissä kiinni huumeiden käytöstä, joten mies passitettiin takaisin kiven sisään. Hän sai rötöksistään yhteensä peräti 27 kuukauden tuomion. Syytteet tulivat muiden muassa vuokraisännän pahoinpitelystä ja todistajien lahjonnasta. Vapautuessaan Blakea oli vastassa vain hänen Georgette-äitinsä.

Blaken popparivaimo Amy Winehouse on edelleen Karibialla sijaitsevalla St. Lucian saarella, jonne hän suuntasi joululomalle. Huumeista ainakin omien sanojensa mukaan eroon päässyt Winehouse on kertonut löytäneensä uuden miehen rinnalleen vankilassa istuneesta aviomiehestä huolimatta. Tämän kuultuaan Fielder-Civil kertoi hakevansa eroa ja miljoonien omaisuutta vaimoltaan.

Uusimmat