Big Brother -tähti: ”Olen valmis lähtemään taivaaseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parantumattomaan syöpään sairastunut Big Brother -ohjelmastakin tunnettu brittiläinen televisiotähti Jade Goody avioitui sunnuntaina poikaystävänsä Jack Tweedin kanssa. Tähdelle on annettu enää viikkoja elinaikaa.

27-vuotias kahden lapsen äiti haluaa turvata lastensa koulutuksen ja perheensä toimeentulon kuolemansa jälkeen. Hän päätti mennä viimeisinä päivinään naimisiin 21-vuotiaan poikaystävänsä Jack Tweedin kanssa. Häiden kuvausoikeudet oli myyty yli miljoonalla eurolla viihdelehdelle ja televisiokanavalle.

Pariskunnan hääyö oli lähipiirin ainoa kokonainen yö, jonka tuore aviopari kykenee viettämään yhdessä, sillä Jade Goody tarvitsee koko ajan hoitoa ja voimakkaita kipulääkkeitä. Karusta kohtalostaan huolimatta Goody kertoi olevansa nyt onnellinen.

– Tämä oli elämäni onnellisin päivä. Nyt olen valmis lähtemään taivaaseen, hän kertoi OK!-lehdelle hääseremonian jälkeen.

Jaden kohtalo ja pariskunnan häät ovat herkistyttäneet britit siinä määrin, että jopa pääministeri on kiitellyt Jadea perheensä taloudellisesta huolenpidosta. Rasismikohun takia kovasti parjatusta julkkiksesta on samalla tullut maassa laajasti ylistetty julkkistähti, jonka kohtalo on koskettanut monia.

Uusimmat