Ashley Tisdale maksoi potut pottuina

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien tähti Ashley Tisdale on jäänyt urallaan hieman leffojen pääparin Zac Efronin ja Vanessa Hudgensin varjoon. Parivaljakon valmistautuessa viime viikolla Oscar-juontoonsa Ashley Tisdale vietti aurinkolomaa Meksikossa.

23-vuotias näyttelijäkaunotar nähtiin nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästään mustiin bikineihin, aurinkolaseihin ja hellehattuun sonnustautuneena. Maisemista valokuvia ottanut Ashley ei hätääntynyt huomatessaan paparazzien vaanivan häntä, vaan tähti ryhtyi itse ottamaan paparazzeista kuvia pokkarikamerallaan. Katso kuvat tästä.

Ashley Tisdale on kertonut haastatteluissa olleensa aina hyvin laiha, mutta kuvien perusteella nuo ajat ovat kuitenkin menneen talven lumia, sillä hän on saanut hieman pyöreyttä vartaloonsa.

– Olen aina ollut superlaiha – itse asiassa aivan liian laiha. Olen kuitenkin nyt ymmärtänyt, että hieman kurvikkaampi vartalo on paljon kauniimpi, Ashley kertoi Shape-lehdelle.

Uusimmat