Huh, Jessica Bielin ”muotipommi” tyrmistytti, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlaken kanssa seurusteleva näyttelijäkaunotar Jessica Biel on nähty urallaan nakukuvissa ja toisaalta taas toinen toistaan upeimmissa iltapuvuissa julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön, sillä nyt hän on poseerannut varsinaisessa muotipommissa.

Julkkisten suosimassa Mr. Chow -ravintolassa viime sunnuntain Oscar-iltana järjestetyissä Vanity Fair -lehden juhlissa Jessica Biel nähtiin pukeutuneena asuun, jollaista tuskin kyseisen lehden sivuilla koskaan nähtäisiin. Jessica vaikutti kietoutuneen violettiin sellofaaniin, jonka vyötäisille oli kiedottu räikeä kullanvärinen ”vyö”. Kuvissa taustalla näkyvän naisen tyrmistynyt ilme kertoo asusta kaiken olennaisen. Katso kuvat tästä.

Jessica Biel poseerasi nakukuvissa ensimmäisen kerran jo 17-vuotiaana, jolloin hän oli mukana myös Seitsemäs taivas -sarjassa. Supertähti on sittemmin katunut takavuosina tekemäänsä irtiottoa.

– Tuo kuvaussessio oli minun puoleltani todella paha virhe. Jouduin tekemisiin ihmisten kanssa, jotka eivät ajatelleet lainkaan minua, vaan sitä millaisen jutun he saavat aikaiseksi, Jessica Biel kertoi taannoin Entertainment Weekly -lehden haastattelussa.

Uusimmat