Megan Fox antoi kenkää 90210-tähdelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvasta tuttu ja maailman seksikkäimmäksi naiseksi jo pariinkin otteeseen äänestetty näyttelijä Megan Fox on jälleen sinkku. Hän on purkanut kihlauksensa Beverly Hills 90210 -suosikkisarjasta tutun näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa.

– Suhde ajautui kurssiltaan. Ero oli täysin sopuisa ja he pysyvät hyvinä ystävinä, lähipiiristä kerrottiin asiasta ensimmäisenä uutisoineelle Us Magazinelle.

22-vuotias Megan Fox nähdään ensi kesänä Transformers-elokuvan jatko-osassa. 35-vuotias Brian Austin Green keskittyy parhaillaan myös näyttelijänuraansa. Hänet on viime aikoina voinut bongata esimerkiksi Terminator: The Sarah Connor Chronicles -televisiosarjasta.

Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2004 ja kihlautui marraskuusa 2006. Hääpäivää ei koskaan julkistettu monista huhuista huolimatta. Vielä marraskuussa Megan Fox kertoi pariskunnan suunnittelevan avioitumista.

Uusimmat