Supersöpis Danneel Harris bikineissä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja maailmallakin vielä suhteellisen tuntematon näyttelijätär Danneel Harris tekee parhaillaan kovaa nousua kohti tähteyttä. Neitokainen on jo ehditty nimetä äänestyksessä Hollywoodin söpöimpien naistähtien kärkikaartiin.

Nyt Danneel Harris tekee itseään tunnetuksi suositun Maxim-lehden sivuilla. Hän keikistelee lehden kuvissa useisiin erilaisiin bikineihin sonnustautuneena ja muiden muassa jäätelöä syöden. Hänelle odotetaan menestyksekästä tulevaisuutta sekä näyttelijänä että mallina. Tuoreet kuvat neitokaisesta löytyvät tästä.

Vaikka 29-vuotias Harris tunnetaankin söpönä julkkisneitokaisena, löytyy hänestä rajumpikin puoli. Hän nimittäin poseerasi taannoin täysin alastomana valkokankaalla Ten Inch Hero -elokuvassa rohkeassa seksikohtauksessa, josta löytyy todisteita kuvien ja videon muodossa tästä. Elokuvan lisäksi Harris on näytellyt muiden muassa televisiosarjoissa One Tree Hill, C.S.I. ja Pentagon sekä elokuvissa Fired Up, Extreme Movie ja Sill Waiting.

Uusimmat