Britneyn etsintäkuulutettu ex-mies antautui poliisille – tulossa linnatuomio?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears seurusteli taannoin hetken aikaa paparazzi Adnan Ghalibin kanssa ollessaan elämänsä aallonpohjassa. Sittemmin poptähti hankki miehelle lähestymiskiellon. Nyt Ghalib on joutunut ongelmiin polisin kanssa.

Adnan Ghalib etsintäkuulutettiin epäiltynä onnettomuuspaikalta pakenemisesta. Los Angelesin poliisi epäili hänen törmänneen aiemmin tässä kuussa autollaan jalankulkijaan ja paenneen tämän jälkeen paikalta. Nyt Adnan on antautunut vapaaehtoisesti poliisille kuulusteluja ja pidätystä varten. Häntä odottaa tapauksen johdosta TMZ-julkaisun mukaan kolme vakavaa syytettä.

Henkilö, jonka päälle Adnan Ghalib ajoi, oli haastemies, joka oli toimittamassa hänelle haastetta koskien Britney Spearsin oikeuskiistaa ja lähestymiskieltoa. Haastemies roikkui elokuvatyyliin Ghalibin auton katolla hetken aikaa ennen kuin putosi kadulle. Haastemies loukkasi onnettomuudessa ranteensa sekä sai haavoja ja ruhjeita ympäri kehoaan.

Nyt kuvaajaa odottaa liikennepaon lisäksi myös syyte myös pahoinpitelystä tappavalla aseella. Pidätyksen jälkeen hänet vapautettiin odottamaan oikeudenkäyntiä 110.000 dollarin takuita vastaan.

Uusimmat