Kohuväite: Rihannan raskaus syynä pahoinpitelyyn!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun r&b-tähti Rihannan ja hänen entisen poikaystävänsä, artisti Chris Brownin, väliset tapahtumat saavat päivä päivältä uusia erikoisia piirteitä. Tuoreimman huhun mukaan aiemmin kerrotut syyt pahoinpitelystä olisivat tuulesta temmattuja ja tilanne olisi ollut todellisuudessa paljon oletettua vakavampi.

Pariskunnan ystäväpiiri on viime päivinä vihjannut useille lehdille, että Rihanna ja Chris Brown voisivat vielä palata yhteen, vaikka molemmat ovat pahoinpitelyn jälkeen jo vahvistaneet eronsa. Tähän saakka Grammy-juhlia edeltäneen illan tapahtumien on kerrottu saaneen alkunsa mustasukkaisuudesta alkaneesta riidasta.

Tuoreiden huhujen mukaan Rihanna on kuitenkin nyt kertonut ystäväpiirilleen riidan alkaneen siitä kun laulaja kertoi Chrisille olevansa raskaana. Rihannan kerrottiin jo etukäteen tienneen, ettei Brown ottaisi tietoa raskaudesta kovin hyvin vastaan. Rihanna vietti viime viikonloppuna syntymäpäiviään Hollywoodissa ilman Chrisiä, joka kuitenkin lähetti lahjansa ex-tyttöystävälleen ja soitti illalla Rihannalle.

Mikäli tuorein kohuväite pitää paikkansa, voisi se olla osasyynä pariskunnan uusiin suunnitelmiin suhteen jatkamisesta pahoinpitelystä huolimatta. Samalla kohuväite tekisi Brownin pahoinpitelystä astetta pahemman, sillä raskaana olevan naisen hakkaaminen olisi lopullinen niitti hänen uralleen.

Uusimmat