Playboy-kaunotar Willa Ford rohkeissa kuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja, malli, näyttelijä ja televisiokasvo Willa Ford tunnetaan Yhdysvalloissa parhaiten Playboy-poseerauksistaan ja musiikistaan, vaikka neitokainen ei ole saanut aikaiseksi juurikaan hittejä. Vuonna 2001 Willa Was Here -esikoislevynsä julkaissut neitokainen esittelee nyt fyysisiä avujaan lehden sivuilla.

28-vuotias Willa Ford poseeraa yläosattomissa ja alusvaatteisillaan miehille suunnatun Maxim-lehden sivuilla. Myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa taannoin mukana ollut kaunotar nähdään kuvissa hänen 13th Friday -elokuvan vastanäyttelijänsä Julianna Guillin kanssa. Katso kuvat tästä.

Willa on aiemmin seurustellut Backstreet Boys -yhtyeestä tutun Nick Carterin kanssa, mutta nykyisin hän on naimisissa amerikkalaisen jääkiekkoilija Mike Modanon kanssa. Julkkispari avioitui elokuussa 2007 ja he asuvat nykyisin Dallasissa.

Uusimmat