Timo Tolkki raivostui Kuorosota-ohjelmalle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stratovarius-yhtyeestä tuttu Timo Tolkki oli taannoin monin tavoin otsikoissa Saana-soololevyynsä liittyneen kritiikin ja itse levittämiensä biisivarkausväitteiden johdosta. Tuolloin Tolkin ”edustaja Jari Jokinen” ilmoitti tehneensä asiasta myös rikosilmoituksia, mutta Stara sai pian selville, etteivät väitteet pitäneet paikkaansa.

Nyt Timo Tolkin kerrotaan raivostuneen Kuorosota-ohjelman takia. Kilpailun finaalissa lappajärveläisen kuoronsa kanssa sunnuntaina kisaava Stratovarius-laulaja Timo Kotipelto oli valinnut semifinaaliin kuoronsa esitettäväksi Tolkin aikoinaan Stratovariukselle tekemän kappaleen Hunting High And Low.

Metalliuutiset-julkaisu kertoi tänään, että Tolkki suuttui, koska häneltä ei kysytty lupaa kappaleen käyttämiseen ohjelmassa ja että kappale oli siten myös sovitettu uudelleen kuoroesitystä varten ilman hänen lupaansa. Julkaisun mukaan Tolkki väittää ohjelman rikkoneen tekijänoikeuslakia ja kuoroesityksen peräti vahingoittaneen kappaleen mainetta maailmalla.

– Ohjelman imago on omiaan vahingoittamaan kappaleen maailmanlaajuista mainetta, Tolkin kerrotaan höpisseen.

Lennokkaista jutuistaan tunnettu Timo Tolkki ei ole siis ensimmäistä kertaa laukomassa varsin erikoisia käsityksiään julkisesti. Hänen aikaisemmista lausunnoistaan ja tekemisistään voit lukea esimerkiksi tästä.