Uusi monikansallinen levy-yhtiö Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen tulee lähiaikoina uusi kansainvälinen levy-yhtiö, kun amerikkalaisen Active Ingredient Records -levy-yhtiön emoyhtiö AIR Music Group laajentaa toimintojaan Yhdysvalloista Euroopan ja Aasian markkinoille.

Active Ingredient Records, eli AIR, on erikoistunut urbaaniin rytmimusiikkiin, danceen sekä maailmanmusiikkiin. Euroopan liiketoimintoja johdetaan Suomesta käsin yhteistyössä suomalaisen partnerin, Make Real Entertainmentin kanssa.

Yhtiön ensimmäinen kansainvälinen hittiartisti on yhdysvaltalainen J-Kwon, jonka tuleva Euroopan kiertue käynnistyy näillä näkymin Suomesta, yhtiön tiedotteessa kerrotaan. Muita levy-yhtiön artisteja ovat muun muassa Yves Larockin kanssa Lift Your Leg Up hitin tehnyt Roland ”Zookey” Richards, Afro Beatin ykkösnimiin lukeutuva, Grammy-ehdokkaanakin nähty haitilaista syntyperää oleva Eddy Francois, jamaikalainen reggae ja dancehall artisti Bruck Up sekä varsinkin Aasian markkinoilla suurta suosiota nauttiva amerikkalainen r&b-artisti Erika Tuthill.

– Kansainvälinen emoyhtiö, jolla on jo valmiit huipputason suhteet ja yhteistyösopimukset maailmalla on varmasti hyvä yhteistyökumppani suomalaisille artisteille, jotka haluavat lisätä potentiaalista näkyvyyttään ja huomioarvoaan maailmalla, Make Real Entertainmentin tuottaja Vartiainen sanoo.

Uusimmat