Apea Rihanna lomaili bikineissä Meksikossa, katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman tämän hetken seuratuimmaksi naiseksi taannoisen pahoinpitelynsä ja sen värikkäiden jälkiselvittelyjen ansiosta noussut Rihanna on näyttäytynyt julkisesti.

Supertähti oli viikonloppuna toipumassa pahoinpitelystään Meksikossa, jossa sijaisevan yksityisen talon pihamaalta apea laulaja bongattiin paparazzikuviin viime lauantaina. Rihanna suuntasi lomalle sen jälkeen kun oli ensin juhlinut 21-vuotispäiväänsä Hollywoodissa ystäviensä kanssa. Laulajalla ei juuri nyt ole juurikaan aihetta hymyyn, eikä neitokainen sellaista kuvaajille väläyttänytkään. Katso kuva tästä.

Eilen julkisuuteen tuli väite, jonka mukaan Rihannan ja Chrisin riidan syynä olisi ollut aikaisemmista tiedoista poiketen Rihannan raskausuutinen. Tälle väitteelle ei ole saatu ystäväpiirin vuotoa lukuunottamatta muita vahvistuksia. Tuoreet kuvat eivät myöskään osoita supertähden vatsanseudun ainakaan vielä pyöristyneen.

Uusimmat