Johanna Tukiainen: ”Yritin paeta sairaalasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen seuratuimmat julkkissisarukset Julia ja Johanna Tukiainen olivat tänään Nelosen Maria! -keskusteluohjelman vieraana. Sisarukset kertoivat kuulumisistaan ja Johanna kävi jälleen kerran läpi kokemuksiaan sairaalassa malariahoitonsa aikana.

– Mä yritin paeta sairaalasta kolme kertaa. Mulla oli sellainen sairaalapyjama päällä. Mulla ei ollut talvitakkia. Olin vihainen sukulaisille, kun ne eivät tuoneet mulle takkia. Mä olisin halunnut niin kovasti pois sieltä, Johanna Tukiainen kertoi.

Julia Tukiainen kertoi haastattelussa Johannan toipumisesta vakavan sairauden jälkeen. Hänen mukaansa Johanna ei ollut oma itsensä ollessaan sisarusten vanhempien luona Tukholmassa ja sisko pelkäsi jo pahinta.

– Se malaria kävi Johannan aivoissa ja mä pelkäsin kuollakseni, että se olisi aiheuttanut jonkun aivovaurion, Julia Tukiainen kertoi siskostaan.

Kumpikaan sisaruksista ei kuitenkaan kertonut haastattelussa pitikö Julian pelko aivovauriosta lopulta paikkansa. Muuten sisarukset keskittyivät kertomaan uskoontulostaan ja Dolls Sisters -suunnitelmistaan.

Uusimmat