Oasis-tähti: ”Lady GaGa tekee kipeää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittirockin kulmakiviin jo pitkään kuuluneen Oasis-yhtyeen keulahahmo Noel Gallagher on valitellut blogissaan, että tämän hetken suosituimpiin kuuluva poptähti Lady GaGa aiheuttaa hänelle fyysisiä oireita.

Monia kevyen musiikin tähtiä jo aiemminkin haukkunut Gallagher on nyt sivaltanut jälleen useampiakin yhtyeitä ja artisteja. Rokkari kertoi katsoneensa ”jostain syystä” MTV-musiikkikanavan listaohjelmaa ja avautui kokemuksestaan varsin lennokkain sanakääntein.

– Ei vi**u se teki kipeää. Leona Lewis esittää Snow Patrolia? Auts! Ja Kings Of Leon esittää U2:sta? Auts! The Killers näyttävissä asuissa? Auts! Ja sitten Lady GaGa (Olen ehkä vanha, mutta kuka hiton Lady GaGa?). Se teki kipeää hampailleni. HAMPAILLENI!!!!

Noel Gallagher sai eilen illalla myös kiitosta vauhdikkaista kirjoituksistaan, sillä hänen bloginsa valittiin Shockwaves NME Awards -palkintogaalassa vuoden parhaaksi blogiksi. Lisäksi Oasis palkittiin vuoden brittibändinä.

Uusimmat