Ruka Spring Break villitsee jälleen huhtikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rinnekansaa jo vuosien ajan keväisin villinnyt perinteinen Ruka Spring Break -tapahtuma järjestetään tänä vuonna 24. – 26. huhtikuuta. Tuttuun tapaan luvassa on vauhdikkaan rinneohjelman lisäksi myös railakkaat after ski -bileet tuttujen hittiartistien siivittämänä.

Ruka Spring Break -tapahtuman iltapäivien ja iltojen menoa on tähän mennessä kiinnitetty vauhdittamaan muiden muassa PMMP, Klamydia, Ruotsin hiphop-ylpeys Promoe, cover-bändi Iiris, Agents & Friends sekä M.A. Nummisen ja Pedro Hietasen muodostama duo Pommi ja Gommi.

NRJ Ski Tourin merkeissä tapahtuman juontohommissa nähdään myös Radio NRJ:n Aamupojat Renne ja Anssi. Battery Parkissa nähdään tuttuun tapaan kisailemassa B-Unitin lautailijat ja suksijat, ja Pisteessä juhlitaan Wanna Look Like An Idiot -teemalla Klamydia-yhtyeen siivittämänä.