Tässäkö maailman seksikkäin kahvila-asiakas? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Megan Fox ilmoitti äskettäin eronneensa näyttelijämiehestään Brian Austin Greenistä. Transformers-elokuvista tuttu Fox ja takavuosien Beverly Hills 90210 -sarjasta tuttu Green purkivat kihlauksensa, mutta kertoivat pysyvänsä ystävinä.

Nyt Megan Fox on bongattu Los Angelesissa kahvilan asiakkaana. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi pariinkin otteeseen äänestetty näyttelijä ei vieraillut The Coffee Bean -kahvilassa aivan arkisessa asussa, sillä neitokainen oli sonnustautunut tehokkailla push-up-liiveillä, jotka nostivat varmasti tarkoituksella esiin hänen näyttävän rintavarustuksensa. Katso kuvat tästä!

Pikapikaa kahvilaan pistäytynyt Megan Fox vaikutti olevan hieman vaivaantunut kahvilan oven ulkopuolella kuvia räpsineestä paparazzista. Tilauksensa saamista odottanut supertähti haukotteli muiden asiakkaiden ihmetellessä tapahtumia.

Uusimmat