Bono haukkui Coldplay-tähden run**ariksi – pyysi anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun U2-irlantilaisyhtyeen keulahahmo Bono päästi varsinaisen sammakon suustaan suorassa radiohaastattelussa, kun rauhan puolestapuhujana tunnettu mies haukkui Coldplay-yhtyeen Chris Martinia run**ariksi.

Radio One -kanavan lähetyksessä perjantaina tapahtunut lapsus nosti Britanniassa kovan metelin, sillä Bonon suusta ei ole totuttu kuulemaan mitään näin räväkkää, ja sanallinen hyökkäys kilpailevaa yhtyettä vastaan tuli yllätyksenä.

Myös haastattelijana toiminut Jo Whiley oli tyrmistynyt ja hän keskeytti haastattelun ja kehotti Bonoa pyytämään anteeksi. Bono yrittikin paikata mokaansa ja pyysi haukkujaan julkisesti anteeksi.

– Ooop, anteeksi, anteeksi. En tule tekemään sitä enää uudelleen, Bono pahoitteli.

U2-yhtyeen rokkari ei kuitenkaan kyennyt lopettamaan Chris Martinin haukkumista, vaan nimitteli tätä vielä anteeksipyynnön jälkeekin erilaisin – joskin lievemmin – sanamuodoin esimerkiksi älykääpiöksi ja toimintahäiriöiseksi. Lopulta hän kuitenkin myönsi pitävänsä Coldplay-yhtyeen musiikista, vaikka inhoaakin yhtyen laulajaa.

Uusimmat