Bruce Willis oikeuteen 4 miljoonan dollarin kiistasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti actionrooleistaan tunnettu Hollywood-tähti Bruce Willis joutuu pian leivättömän pöydän ääreen, sillä häneltä vaaditaan oikeudessa miljoonakorvauksia. Kanteen nostaneiden kolmen yhtiön mukaan supertähti on syyllistynyt sopimusrikkomukseen.

Bruce Willis ja hänen Willis Brother Films -tuotantoyhtiönsä haastettiin oikeuteen perjantaina. Foresight Unlimited, Signature Entertainment Group ja Three Stories Productions vaativat Willisiltä ja hänen yhtiöltään neljän miljoonan dollarin korvauksia sovitusta, mutta toteutumatta jääneestä elokuvasta.

Kanteen mukaan Willisin yhtiö lupautui tuottamaan Three Stories About Joan -nimisen elokuvan, jossa hänet olisi nähty pääosassa ja jonka hän olisi myös ohjannut.

Syyskuun lopussa Bruce Willis kuitenkin vetäytyi projektista ilman ennakkovaroitusta ja rikkoi näin sopimusta. Asiasta uutisoinut Yahoo! News ei tavoittanut oikeusjutun osapuolia. Kanteen nostaneiden yhtiöiden asiamies Henry Gradstein ei suostunut kommentoimaan asiaa.

Uusimmat