Jennifer Aniston murtui kyyneliin matkalla Oscareihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina Hollywoodin ytimessä palkittiin vuoden 2008 parhaita elokuvia ja alan henkilöitä Oscar-gaalassa. Supertähdet näyttivät upeilta punaisella matolla, mutta ainakin yhdellä tähdellä tunnelmat olivat kulissien takana toiset.

Juhlissa Jennifer Aniston joutui ensimmäistä kertaa kohtaamaan silmästä silmään entisen miehensä Brad Pittin ja tämän uuden puolison Angelina Jolien. Tilanne oli hänelle niin kova paikka, että Aniston murtui kyyneliin ollessaan autossa matkalla juhlapaikalle, In Touch -julkaisu uutisoi.

– Hän on itkenyt autossa matkalla Oscareihin. Hän oli erittäin hermostunut ja joutui korjaamaan meikkejään vielä autotallissa. Hän tiesi, että koko maailma seuraa hänen reaktiotaan. Hän ei ollut koskaan aiemmin tavannut Bradia ja Angelinaa yhdessä, lehden lainaama lähde kertoi.

Lehden mukaan tilanne ei ollut helppo myöskään Angelina Jolielle, joka haluaa yleensä pitää miestään kädestä. Brad Pitt ei kuitenkaan tällä kertaa suostunut, koska ei halunnut Jenniferin näkevän sitä. Jennifer Aniston ojensi illan aikana kaksi Oscar-palkintoa yhdessä näyttelijä Jack Blackin kanssa ja onnistui pitämään itsensä koossa ainakin kameroiden pyöriessä.

Uusimmat