Mickey Rourke seuraavan Rambo-leffan pahikseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veteraaninäyttelijä Sylvester Stallone on viime vuosina työstänyt takavuosien hittielokuviinsa jatko-osia kuin liukuhihnalta. Pian työn alle on tulossa myös Rambo-elokuvan uusi osa, jonka roolituksia työstetään parhaillaan.

The Wrestler -elokuvan myötä itsensä takaisin Hollywood-tähtien A-sarjaan palauttanut karismaattinen Mickey Rourke kiinnostaa nyt myös Sylttyä, sillä tämä haluaisi ilman Oscaria jääneen tähden mukaan Rambo-elokuvaansa. Stallonen ja Rourken kerrotaan neuvotelleen tulevasta roolista pian Oscar-gaalan jälkeen Four Seasons -hotellissa Beverly Hillsissä.

– Oli outoa nähdä kaksi elokuvakovista lipittämässä teetä terassilla. He keskustelivat Oscareista ja Stallone pyysi Rourkea mukaan viidenteen Ramboon. Mickey sanoi olevansa mukana, silminnäkijä kertoi The Sun -lehdessä.

Eilen Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä kuvattiin kaupungista poistumassa ollut Mickey Rourke yhdessä Jaws-koiransa kanssa. Lehtitietojen mukaan hänelle on tarjolla pahiksen rooli Stallonen elokuvassa. Rambon lisäksi Mickey Rourke on mukana myös Stallonen The Expendables -elokuvassa, jossa nähdään myös Ben Kingsley, Sandra Bullock, Jet Li, Jason Statham ja Forest Whitaker.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat