Mickey Rourke seuraavan Rambo-leffan pahikseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veteraaninäyttelijä Sylvester Stallone on viime vuosina työstänyt takavuosien hittielokuviinsa jatko-osia kuin liukuhihnalta. Pian työn alle on tulossa myös Rambo-elokuvan uusi osa, jonka roolituksia työstetään parhaillaan.

The Wrestler -elokuvan myötä itsensä takaisin Hollywood-tähtien A-sarjaan palauttanut karismaattinen Mickey Rourke kiinnostaa nyt myös Sylttyä, sillä tämä haluaisi ilman Oscaria jääneen tähden mukaan Rambo-elokuvaansa. Stallonen ja Rourken kerrotaan neuvotelleen tulevasta roolista pian Oscar-gaalan jälkeen Four Seasons -hotellissa Beverly Hillsissä.

– Oli outoa nähdä kaksi elokuvakovista lipittämässä teetä terassilla. He keskustelivat Oscareista ja Stallone pyysi Rourkea mukaan viidenteen Ramboon. Mickey sanoi olevansa mukana, silminnäkijä kertoi The Sun -lehdessä.

Eilen Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä kuvattiin kaupungista poistumassa ollut Mickey Rourke yhdessä Jaws-koiransa kanssa. Lehtitietojen mukaan hänelle on tarjolla pahiksen rooli Stallonen elokuvassa. Rambon lisäksi Mickey Rourke on mukana myös Stallonen The Expendables -elokuvassa, jossa nähdään myös Ben Kingsley, Sandra Bullock, Jet Li, Jason Statham ja Forest Whitaker.

Uusimmat