Rihanna ja hänet hakannut Chris Brown palasivat yhteen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimpien tietojen mukaan r&b-tähti Rihanna ja hänet kolmisen viikkoa sitten pahasti hakannut Chris Brown ovat palanneet yhteen. Lehtitietojen mukaan he piilottelevat tällä hetkellä yhdessä eräässä Sean ”Puff Daddy” Combsin omistamassa talossa Miamissa.

Julkkisparin yhteen palaamisesta on huhuttu jo parin viikon ajan, ja nyt People-lehden pariskunnan sisäpiiriltä saamien tietojen mukaan huhut pitävät paikkansa. Kumpikin ehti pahoinpitelyn jälkeen vahvistaa eronneensa, mutta vanha suola on ilmeisesti janottanut.

– He ovat jälleen yhdessä. He välittävät toisistaan. Chris on katuvainen ja surullinen siitä mitä tapahtui, mutta hän on myös onnellinen saadessaan olla rakastamansa naisen kanssa, lähde kertoi.

Rihanna ei ole myöskään itse nostanut minkäänlaisia syytteitä, vaikka Chris pahoinpiteli hänet sairaalakuntoon. Pari päivää sitten uutisoitiin huhusta, jonka mukaan lähes kohtalokas riita olisi saanut alkunsa Rihannan kertoessa raskaudestaan. Parin palaaminen yhteen ei ainakaan vähennä tämänkaltaisia huhuja.

Uusimmat