Bikinimalli Alessandra Ambrosio uhkeana rannalla, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina useita kertoja maailman seksikkäimpien naisten joukkoon äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -mallina. Äskettäin hänet nähtiin myös Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa.

James Bond -leffassakin taannoin vilahtanut brasilialaissyntyinen Alessandra Ambrosio synnytti esikoisensa Anja Louise Ambrosio Mazurin viime elokuussa, mutta hän pääsi nopeasti eroon lisäkiloistaan. Nyt kaunottaren yllättävänkin näyttävät bikinikuvat ovat päätyneet lehden sivuilta myös internetiiin. Katso upeat kuvat tästä.

Ambrosio joutui näiden kuvien julkaisemisen jälkeen selittelemään raskausvatsansa nopeaa katoamista ja lopulta hän myönsi, että kuvia on käsitelty digitaalisesti, jotta hänen kurvinsa on saatu kohdalleen ja vatsanseutua on saatu litteämmäksi. Samalla hän korosti, että vastaavanlaisia mallikuvia käsitellään aina enemmän tai vähemmän.

27-vuotias Alessandro Ambrosio valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandro tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.