Lindsay Lohan tyttöystävänsä kanssa alusvaateostoksilla Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan ja hänen tyttöystävänsä Samantha Ronson ovat parhaillaan vierailemassa Britanniassa. Lontoossa pariskunta on saanut paparazzit sankoin joukoin liikkeelle.

Huhujen mukaan pariskunta on Lontoossa lomailun lisäksi myös parantelemassa vaikeuksiin ajautunutta suhdettaan. Eilen heidät kuvattiin ostoksilla Lontoon Kings Roadin muotiliikkeissä. Ohjelmassa oli muiden muassa alusvaatteiden shoppailua, vaikka paparazzilauma pysyi tiiviisti parivaljakon kintereillä. Kuva löytyy tästä.

Lindsay löysi liikkeestä paljonkin ostettavaa, ja kassalle päästyään Samantha maksoi kiltisti tyttöystävänsä ostokset. Silminnäkijöiden mukaan pariskunta riiteli pitkällä lennollaan Los Angelesista Lontooseen. Perille päästyään riitoja ei ole kuitenkaan ainakaan julkisesti nähty, vaan Lindsay ja Samantha ovat viihtyneet hyvin yhdessä.