Tässä retostelee Rihannan pahoinpitelijä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa viime viikkoina kuohuttanut r&b-tähti Rihannan pahoinpitely sai pari päivää sitten erikoisen käänteen, kun supertähden kerrottiin palanneen hakkaajansa Chris Brownin kainaloon. Nyt asiasta on saatu myös kuvamateriaalia.

Yhteiskuvaa pariskunnasta ei ole saatu, vaikka paparazzit tarkkailevat herkeämättä Sean ”Puff Daddy” Combsille kuuluvaa saarta Miamissa. Sen sijaan Chris Brown on nyt ikuistettu cruisailemassa vesiskootterilla saaren ympärillä. Katso kuvat tästä.

Törkeästä pahoinpitelystä ja jopa murhayrityksestä mahdollisesti syytteeseen myöhemmin joutuva Chris vaikutti olevan voimiensa tunnossa esitellessään itseään kuvaajille. Ehkä kyseessä on liiankin itsevarma retostelu, sillä musiikkipiireistä on kerrottu lehdistölle jo useaan otteeseen, että Chrisin kannattaisi jatkossa pitää matalaa profiilia oman terveytensä takia.