Anne-Mari Berg: ”Kimi Räikkönen on tökerö jääkalikka!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen formulaylpeys Kimi Räikkönen saa kylmää kyytiä julkkisneito Anne-Mari Bergiltä. Nykyisin mallina ja juontajana toimiva entinen Miss Elimäki sivaltaa formulakuljettajaa Urheiluviikko.net -julkaisulle antamassaan haastattelussa kovin sanoin.

Suomalaisista F1-kuljettajista keskusteltaessa Anne-Marin omasta suosikkikuljettajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

– Heikki Kovalainen, tietysti. Olin pr-töissä F1-kisassa Saksassa. Kun Heikki Kovalainen ja Kimi Räikkönen antoivat haastatteluja, ero oli kuin yöllä ja päivällä. En ymmärrä, miten joku voi olla tökerö mediaa kohtaan. Hei, painota sitten sitä sanaa tökerö, Anne-Mari Berg totesi.

– Heikki huomioi fanit, mutta Kimi oli tosi tökerö. Häntä sanotaan Jäämieheksi, mutta hän oli enemmänkin jääkalikka. Heikki Kovalainen oli iloinen ja huomioi fanit.

Suomalaisista urheilijoista Berg valitsisi treffikumppanikseen mieluiten pituushyppääjä Tommi Evilän, vaikka ei ensin muistanut hänen nimeään.

– Hänen persoonallisuutensa vaikuttaa mukavalta. Hän näyttää luonnolliselta ja avoimelta henkilöltä, joka ei vedä mitään roolia. Tuntuu siltä, että hän voisi olla mielenkiintoinen tyyppi. Itse tykkään hevimusasta. Hän näyttää siltä, että voisi tykätä siitä myös, Berg perusteli deittivalintaansa Urheiluviikolle.