Beckhamien poika vapaassa pudotuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eurooppaan paluutaan parhaillaan suunnitteleva julkkitähti Victoria Beckham on vienyt jälkikasvunsa nauttimaan Hollywoodin Universal Studion antimista. Samalla perheen yhdeksävuotias Brooklyn-poika näytti olevansa varsin peloton vauhtiveikko.

Tulevaa kymmenvuotissyntymäpäiväänsä juhlinut Brooklyn sai nimittäin kokeilla myös tuulitunnelia, jolla simuloidaan vapaata pudotusta nopean ilmavirran avulla. Ohjaajan kanssa laitetta testannut Brooklyn nautti testissä pienen alkujännityksen mentyä ohi. Katso kuva tilanteesta tästä.

Kuusivuotias Romeo ja nelivuotias pikkuveli Cruz eivät vielä päässeet testaamaan hieman isommille pojille tarkoitettua laitetta. Perheen äiti Victoria Beckham patsasteli huvipuistossa tuttuun tapaansa Christian Louboutin korkokengissä ja ”viimeisen päälle tällättynä”.

Tällä hetkellä perheen mahdollinen muutto on vielä avoinna, sillä David Beckham ei ole vielä päässyt eroon L.A. Galaxyn viiden vuoden sopimuksestaan. 33-vuotias David on jo aiemmin kertonut haluavansa jäädä pelaamaan AC Milaniin, jossa hän pelasi talvella kolmen kuukauden sopimuksella. Davidin on määrä palata Los Angelesiin tällä viikolla.