Britney Spearsin uran ratkaisun hetket lähestyvät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Britney Spears on noussut viimeisen vuoden aikana aallonpohjasta, jossa monet uskoivat hänen uransa olevan lopullisesti ohi. Britney kuitenkin kokosi itsensä, pääsi eroon päihdeongelmistaan ja nousi takaisin huipulle. Ratkaisevin askel on kuitenkin vielä edessä.

Spearsin Circus-paluulevy on menestynyt upeasti ympäri maailmaa ja levyn kaksi ensimmäistä singlelohkaisua Womanizer ja Circus ovat olleet suuria listahittejä. Asiantuntijoiden mukaan huomenna alkava samanniminen kiertue kuitenkin ratkaisee pysyykö Britney Spears supertähtien raskaassa sarjassa vai lähteekö hänen uransa uuteen laskuun.

Britney on tällä hetkellä Mississippissä yhdessä poikiensa kanssa. Perjantaina alueelle lentänyt laulaja vietti viime viikonlopun lapsineen vanhempiensa luona Kentwoodissa, Louisianassa. Lapset ovat mukana, koska poppari pääsi viimein sopuun ex-miehensä Kevin Federlinen kanssa siitä, että saa lapset mukaansa kiertueelle. Tosin kompromissiratkaisun myötä myös Kevin on mukana ainakin osalla turneesta.

Huomenna tiistaina koittaa kuitenkin suuri hetki, kun kovasti odotetun kiertueen ensimmäinen keikka nähdään New Orleansissa. Jo aiemmin julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan esityksessä on mukana Circus-nimen mukaisesti ainakin monenlaisia taikatemppuja.