Fanit raivostuivat nyt Rihannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on aiheuttanut faneilleen valtavan pettymyksen palaamalla Miamista kantautuneiden tietojen mukaan yhteen hänet sairaalakuntoon taannoin hakanneen poikaystävänsä Chris Brownin kanssa.

Ensin Rihannan fanit ympäri maailmaa raivostuivat Chrisille tämän pahoinpideltyä Rihannan tajuttomaksi ja paettua paikalta. Nyt Rihanna on vuorostaan saanut fanit raivostumaan ottaessaan hakkaajamiehensä takaisin. Rihanna saa nyt kuulla kunniansa verkon fanisivuilla ja keskustelupalstoilla. Pariskunnan kerrotaan asustavan parhaillaan Sean ”Puff Daddy” Combsin omistamalla saarella Miamissa.

Eilen Chris Brown nähtiin juhlimassa Miamissa yhdessä ystäviensä kanssa. Rihannaa ei kuitenkaan näkynyt Gansevoort South -hotellissa ja Plunge-klubilla iltaa viettäneessä seurueessa.

Us Weekly -lehden haastatteleman psykologi Nando Pelusin mukaan ei ole tavatonta, että kotiväkivallan uhri palaa hakkaajansa luokse, vaikka se asettaisi hänet uudelleen alttiiksi vaaralle. Pelusi kertoo lehdessä, että ilmiö on samanlainen kaikissa kulttuureissa ympäri maailmaa. Lehden mukaan Yhdysvalloissa raportoidaan vuosittain 4,8 miljoonaa kotiväkivaltatapausta ja 20 prosentissa syntyy lääkärinhoitoa vaativia fyysisiä vammoja.