Jade Goody kiidätettiin poliisisaattueessa sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parantumattomasta syövästä kärsivä brittiläinen televisiotähti Jade Goody viettää parhaillaan elämänsä viimeisiä viikkoja, mikäli lääkäreiden arvioita on uskominen. Eilen Goody kiidätettiinkin sairaalaan näyttävästi poliisisaattueessa.

Naimisiin toissaviikon sunnuntaina Jack Tweedin kanssa mennyt 27-vuotias Big Brother -tähti kärsi viikonloppuna kovista vatsakivuista, joita ei saatu hillittyä edes vahvalla lääkityksellä. Lopulta Jade Goody jouduttiin kiidättämään iltapäivällä sairaalaan, jossa hänet leikattiin.

Televisiotähti toivoo pääsevänsä pian pois sairaalasta, sillä hän on sopinut tekevänsä alkuviikosta televisiohaastattelun Piers Morganin kanssa ITV-kanavalle. Sunday Mirror -lehden mukaan Jade uskoo kuolevansa ennen ensi viikonloppua.

Aiemmin Jade Goody on ilmoittanut haluavansa armomurhan päästäkseen eroon sietämättömistä kivuistaan ja antaakseen lastensa ja miehensä jatkaa elämäänsä. Eutanasiaa ei ole kuitenkaan hänelle ainakaan vielä suotu.