Jenni Vartiainen on Miss Pop 2008

Viihdeuutiset · Stara.fi

Emma-palkittu laulaja Jenni Vartiainen on valittu jo kolmannen kerran Suomen kauneimmaksi naispoppariksi Staran järjestämässä vuosittaisessa Miss Pop -äänestyksessä. Äänestys järjestettiin nyt seitsemännen kerran.

Jenni Vartiainen piti kärkisijaa hallussaan koko äänestyksen ajan, ja hän sai lopulta 38 prosenttia äänistä. Anna Abreu antoi hyvän vastuksen, mutta joutui lopulta tyytymään toiseen sijaan 28 prosentin äänimäärällään. Jenni Vartiainen voitti äänestyksen nyt jo kolmannen kerran, sillä hän on myös vuosien 2003 ja 2007 Miss Pop, eli Suomen kaunein poptähti.

Kolmanneksi sijoittui tuore Idols-kakkonen Anna Puustjärvi, eli Anna Puu, joka sai lähes kymmenen prosenttia äänistä. Viiden parhaan joukkoon sijoittuivat myös Kristiina Wheeler ja Hanna Pakarinen. Ääniä annettiin yhteensä yli 13.000. Äänestyksen kokonaistulokset ovat seuraavat:

Jenni Vartiainen, 38%, 4979 kpl

Anna Abreu, 28%, 3700 kpl

Anna Puustjärvi, 9%, 1193 kpl

Kristiina Wheeler, 6%, 838 kpl

Hanna Pakarinen, 4%, 573 kpl

Anette Olzon, 3%, 452 kpl

Katri Ylander, 3%, 385 kpl

Chisu, 3%, 379 kpl

Tea Hiilloste, 3%, 340 kpl

Yavis (Kendi), 2%, 264 kpl

Miss Pop on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme kauneimmasta naisartistista. Voittajan päättävät Stara.fi -verkkojulkaisun lukijat. Seuraavaksi kisataan maan komeimman miesartistin Mister Pop 2008 -tittelistä. Viime vuonna voiton vei jo toistamiseen Antti Tuisku.