Jenni Vartiainen on Miss Pop 2008

Viihdeuutiset · Stara.fi

Emma-palkittu laulaja Jenni Vartiainen on valittu jo kolmannen kerran Suomen kauneimmaksi naispoppariksi Staran järjestämässä vuosittaisessa Miss Pop -äänestyksessä. Äänestys järjestettiin nyt seitsemännen kerran.

Jenni Vartiainen piti kärkisijaa hallussaan koko äänestyksen ajan, ja hän sai lopulta 38 prosenttia äänistä. Anna Abreu antoi hyvän vastuksen, mutta joutui lopulta tyytymään toiseen sijaan 28 prosentin äänimäärällään. Jenni Vartiainen voitti äänestyksen nyt jo kolmannen kerran, sillä hän on myös vuosien 2003 ja 2007 Miss Pop, eli Suomen kaunein poptähti.

Kolmanneksi sijoittui tuore Idols-kakkonen Anna Puustjärvi, eli Anna Puu, joka sai lähes kymmenen prosenttia äänistä. Viiden parhaan joukkoon sijoittuivat myös Kristiina Wheeler ja Hanna Pakarinen. Ääniä annettiin yhteensä yli 13.000. Äänestyksen kokonaistulokset ovat seuraavat:

Jenni Vartiainen, 38%, 4979 kpl
Anna Abreu, 28%, 3700 kpl
Anna Puustjärvi, 9%, 1193 kpl
Kristiina Wheeler, 6%, 838 kpl
Hanna Pakarinen, 4%, 573 kpl
Anette Olzon, 3%, 452 kpl
Katri Ylander, 3%, 385 kpl
Chisu, 3%, 379 kpl
Tea Hiilloste, 3%, 340 kpl
Yavis (Kendi), 2%, 264 kpl

Miss Pop on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme kauneimmasta naisartistista. Voittajan päättävät Stara.fi -verkkojulkaisun lukijat. Seuraavaksi kisataan maan komeimman miesartistin Mister Pop 2008 -tittelistä. Viime vuonna voiton vei jo toistamiseen Antti Tuisku.

Uusimmat