Tammerfest julkisti juhlavuoden todelliset yllätysnimet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestettävä Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest täyttää tulevana kesänä 15 vuotta. 8. – 11. heinäkuuta järjestettävässä tapahtumassa nähdään juhlavuoden kunniaksi massiivinen tähtikaarti.

Viime vuonna 85.000 kävijää kerännyt tapahtuma tarjoaa juhlan kunniaksi tulevana kesänä tapahtuman kaikkien aikojen nimekkäimmän esiintyjäkattauksen. Tampereen Keskustorin tapahtumapaikalla nähdään keskiviikkona Paula Koivuniemi, torstaina Eppu Normaali, perjantaina Kolmas Nainen ja lauantaina Tehosekoitin.

Yllätysnimiä ovat erityisesti keikkalavoille paluun tekevät Kolmas Nainen ja Tehosekoitin. Tammerfestin lipunmyynti alkaa tänään Lippupalvelussa ja Tikerissä. Tammerfestin Keskustorin konsertit ovat perinteisesti olleet useimmiten jo etukäteen loppuunmyytyjä.