Michelle Williams rohkeassa seksikohtauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dawson’s Creek -televisiosarjasta ja muiden muassa Brokeback Mountain -elokuvasta tuttu Hollywood-kaunotar Michelle Williams nähdään rohkeassa seksikohtauksessa Incendiary-elokuvassaan. Chris Cleaven kirjaan perustuvassa leffassa Williams näyttelee äitiä, joka menettää lapsensa terroristi-iskussa.

Elokuvan juonen käännekohtiin kuuluuvassa kohtauksessa Michelle Williams nähdään alastomana yhdessä hurmurinäyttelijä Ewan McGregorin kanssa. Katso kuvat tästä ja sama kohtaus videona tästä. Elokuva sai kansainvälisen ensi-iltansa jo viime vuoden lokakuussa.

28-vuotias Michelle Williams teki läpimurtonsa Dawson’s Creek -nuorisosarjasta ja on sittemmin tehnyt menestyksekästä uraa valkokankaalla. Hän sai Brokeback Mountain -elokuvasta parhaan naissivuosan Oscar-ehdokkuuden. Williams tunnetaan myös edesmenneen näytteljä ja Oscar-voittaja Heath Ledgerin entisenä kihlattuna ja Heath on myös yksinhuoltaja-Michellen kolmevuotiaan tyttären Matilda Rose Ledgerin isä.