Limp Bizkit toukokuussa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Nu metal -yhtye Limp Bizkit tekee paluun Suomeen konsertoiden Helsingin Jäähallissa maanantaina 25. toukokuuta. Limp Bizkit tekee paluunsa alkuperäiskokoonpanossaan vuosien hiljaiselon jälkeen. Nyt mukana ovat solisti Fred Durst, kitaristi Wes Borland, basisti Sam Rivers, rumpali John Otto ja DJ Lethal.

Limp Bizkitin Helsingin keikka on osa laajempaa Euroopan kiertuetta, johon sisältyy esiintymisiä isoimmilla festivaaleilla. Suunnitteilla on myös uusi levy, joka olisi ensimmäinen alkuperäiskokoonpanolla tehty albumi sitten vuoden 2000. Limp Bizkitin ensimmäiset kolme albumia ovat myyneet yli 20 miljoonaa kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa ja 13 miljoonaa muualla maailmassa.

Yhtye nousi jättisuosioon vuonna 1999 Significant Other -kakkosalbumillaan Nookie ja Break Stuff -hittien menestyksen siivittämänä. Vuoden 2000 Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavoured Water -albumilta hiteiksi nousivat My Way, My Generation, Rollin ja Take A Look Around. Levy viihtyi pitkään myös Suomen albumilistan kärjessä. Kitaristi Wes Borland jätti yhtyeen vuonna 2001, mutta on siis nyt palannut virallisesti Limp Bizkitiin.

Limp Bizkit saapuu Suomeen nyt toista kertaa. Edellisen kerran yhtye esiintyi Seinäjoen Provinssirockissa kesällä 2001.