Rihanna ja Chris palasivat rikospaikalle – kuvattiin yhdessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilun kolmen viikon takainen r&b-tähti Rihannan ja hänen poikaystävänsä Chris Brownin raju välienselvittely etenee torstaina ensimmäisen kerran oikeussaliin. Hakkaajamiehensä yllättäen takaisin ottanut Rihanna on nyt kuvattu ensimmäisen kerran yhdessä Chrisin kanssa.

Pariskunta vietti muutaman päivän Miamissa sijaitsevalla Puff Daddyn omistamalla saarella, mutta tuleva oikeudenkäynti on pakottanut heidät palaamaan ”rikospaikalle” Los Angelesiin. TMZ-julkaisu sai käsiinsä matkan varrelta napatut varsin huonolaatuiset paparazzikuvat, joissa Chris ja Rihanna nähtiin yhdessä Miamin kansainvälisellä lentokentällä. Katso kuvat tästä.

Tähän mennessä Rihanna ei ole nostanut minkäänlaisia syytteitä poikaystäväänsä vastaan, vaikka tämä pahoinpiteli hänet tajuttomaksi ja murjoi laulajan kasvoihin pahannäköiset vammat. Tulevat päivät näyttävät millaista todistusaineistoa poliisit ovat saaneet kasaan ja millaisia syytteitä Brownia vastaan voidaan ryhtyä ajamaan oikeudessa.

Tuoreimpien tietojen mukaan torstaiksi kaavailtu oikeudenkäynti voi kuitenkin vielä siirtyä, koska todistusaineistoa ei ole saatu kasaan tarpeeksi nopeasti.