Suomalaistuottaja tekee musiikkihistoriaa Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi viime viikolla, että suomalaisen K-System -artistin kappale Sound Of Arena on tekemässä historiaa, kun amerikkalaiset hiphop-tähdet Twista ja Akon riimittelevät suomalaiskappaleen teemalla. K-Systemin kappale päätyi rapakon taakse suomalaistuottaja MGI:n, eli Henri Lanzin, toteuttamana.

Tuoreimpien tietojen mukaan MGI:n Twistalle tuottama kappale On Top on todennäköinen seuraava singlelohkaisu kesäkuussa julkaistavalta Category F5 -nimiseltä albumilta. Twista esittää kappaleen yhdessä Akonin kanssa ja siitä povataan kevään ja alkukesän jättihittiä. K-System ja MGI ovat kovassa seurassa, sillä albumilla vierailevat Akonin lisäksi muiden muassa Kanye West ja Busta Rhymes. Twistan aiemmista albumeista Kamikaze on myynyt jenkeissä tuplaplatinaa.

MGI eli suomalainen Henri Lanz on aikaisemmin tuottanut musiikkia muiden muassa 50 Centille, Ghostfacelle, Nina Skylle ja Cheekille. On Top biisin MGI on tuottanut yhdessä yhdysvaltalaisen kumppaninsa GoodWillin kanssa. Tuotannon lisäksi he ovat myös säveltäneet kertosäkeistön ja tehneet osan tekstistä. Kappaleeseen on lainattu sävelkulkua K-Systemin kappaleesta Sound Of Arena. Biisistä voi kuunnella virallisen pätkän MGI:n myspacessa www.myspace.com/mgibeats.

.