Hiphop-tähdet samplasivat K-Systemin suomalaishittiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi aiemmin tänään kuinka suomalainen konemusiikkiartisti K-System on päätynyt mukaan hiphopin supertähtien Akonin ja Twistan yhteiskappaleeseen. Parivaljakon uuden On Top -kappaleen koko teema perustuu vuonna 2003 julkaistuun Sound Of Arena -suomalaishittiin.

Kyseinen hiphop-kappale on mukana Twistan huhtikuussa julkaistavalla Category F5 -albumilla, mutta kappale löytyy jo nyt verkosta. Uudelta albumilta on verkkoon vuotanut jo yhteensä viisi kappaletta ja suomalaishittiin perustuva biisi on yksi niistä. Lue Kimmo ”K-System” Kauppisen kommentit yhteistyöstä tästä!

Twistan albumilla suomalainen K-System pääsee hulppeaan seuraan, sillä levyllä vierailevat Akonin lisäksi myös muiden muassa Kanye West, Busta Rhymes, Fat Joe, Tech N9ne ja Static Major. Kuuntele On Top -kappale tästä linkistä tai artikkelin alta.