Hiphop-tähdet samplasivat K-Systemin suomalaishittiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi aiemmin tänään kuinka suomalainen konemusiikkiartisti K-System on päätynyt mukaan hiphopin supertähtien Akonin ja Twistan yhteiskappaleeseen. Parivaljakon uuden On Top -kappaleen koko teema perustuu vuonna 2003 julkaistuun Sound Of Arena -suomalaishittiin.

Kyseinen hiphop-kappale on mukana Twistan huhtikuussa julkaistavalla Category F5 -albumilla, mutta kappale löytyy jo nyt verkosta. Uudelta albumilta on verkkoon vuotanut jo yhteensä viisi kappaletta ja suomalaishittiin perustuva biisi on yksi niistä. Lue Kimmo ”K-System” Kauppisen kommentit yhteistyöstä tästä!

Twistan albumilla suomalainen K-System pääsee hulppeaan seuraan, sillä levyllä vierailevat Akonin lisäksi myös muiden muassa Kanye West, Busta Rhymes, Fat Joe, Tech N9ne ja Static Major. Kuuntele On Top -kappale tästä linkistä tai artikkelin alta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat