Kananuggetit loppuivat McDonaldsista – soitti hätänumeroon! Kuuntele puhelut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tapahtuu mitä hurjempia tapauksia, mutta yksi viime päivien erikoisimmista tapahtui kuitenkin Floridassa, kun McDonald’s -ravintolan kananuggetit loppuivat kesken. Tilanteeseen tyytymätön naisasiakas otti tilanteen niin raskaasti, että soitti hätänumeroon – kolme kertaa.

TMZ-julkaisu on nyt saanut haltuunsa ja julkaissut kyseiset kolme hätäpuhelua. Ensimmäisen hätäpuhelun aluksi nainen ilmoittaa soittavansa McDonaldsista ja päivystäjän tiedustellessa hädän luonnetta nainen kertoo tilauslistaansa ja valittelee ettei saa tilaamiaan tuotteita eikä rahojaan takaisin.

Tämän jälkeen päivystäjä tiedustelee onko paikalla ravintolan vastaavaa ja lupautuu lähettämään poliisin paikalle selvittelemään asiaa. Tarina ei kuitenkaan kerro saapuiko poliisi koskaan paikalle. Kuuntele hätäpuhelut tästä.

McDonalds ilmoitti puhelujen julkaisemisen jälkeen, että yhtiön tavoitteena on saada jokainen asiakas tyytyväiseksi. Yhtiö pahoitteli kyseiselle naisasiakkaalle koitunutta harmia ja mielipahaa ja myöntänyt, että tässä tapauksessa ravintolan henkilökunta ei toiminut oikein.