Rihanna-jutussa yllätyskäänne – Chris selviää kuin koira veräjästä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa viime viikot kuohuttanut tapaus Rihanna & Chris Brown on nyt ilmeisesti saanut lopullisen päätöksensä ja samalla Chris Brown näyttää päässeen kuin koira veräjästä, eli ilman syytteitä ja ilman tuomiota.

Chris Brown hakkasi supertähti-tyttöystävänsä pahaan kuntoon 8. helmikuuta Grammy-gaalaa edeltäneenä yönä Hollywoodissa. Rihanna meni pahoinpitelyn aikana tajuttomaksi ja joutui myöhemmin sairaalahoitoon. Paikalta paennut Chris Brown ilmoittautui myöhemmin itse poliisille.

Sittemmin molemmat ilmoittivat seurustelun päättyneen, mutta vanha suola janotti ja pariskunta palasi parin viikon kuluttua takaisin yhteen. Nyt Rihanna on ilmoittanut, ettei hän suostu todistamaan poikaystäväänsä vastaan, FemaleFirst uutisoi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mehevä oikeusjuttu Brownia vastaan kuihtui samalla kokoon. Aiemmin Brownin uskottiin saavan syytteen jopa murhayrityksestä.

Rihanna kertoi kuitenkin totuuden poliisikuulusteluissa heti pahoinpitelyn jälkeen, ja Los Angelesin poliisi jatkaakin jutun tutkimista tämän todistajanlausunnon perusteella. Sen perusteella Chris Brown voitaisiin poliisin mukaan saada syytteeseen. Syyttäjä pyysi jo aiemmin poliisia hankkimaan lisänäyttöä, koska aikaisempi näyttö ei vielä riittänyt haluttuihin syytteisiin.