SingStaria lauletaan pian langattomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin musiikkipeleihin lukeutuva SingStar saa pian myös langattomat mikrofonit. Uudet mikrofonit tulevat myyntiin samaan aikaan uuden SingStar Queen -osan kanssa, ja molemmat löytyvät kaupoista 18. maaliskuuta.

– Olemme innoissamme yhteisön reaktiosta langattomiin mikrofoneihin. Nyt SingStar-fanit pääsevät nauttimaan täysin vapaasta esiintymisestä ja testaamaan mikrofoneja uuden SingStar-levyn sekä SingStoren satojen uusien kappaleiden kanssa, vastaava tuottaja Dave Ranyard kertoi.

Uudet langattomat mikrofonit ovat yhteensopivia sekä sekä PlayStation 2:n että PlayStation 3:n kanssa. Uuden SingStar Queen -pelin kappalelista sisältää Queen-yhtyeen suurimman hitit, kuten We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, We Are the Champions, Another One Bites the Dust ja Don’t Stop Me Now.