Timo Kotipellosta tuli Lappajärven sankari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina Lappajärvellä iloittiin, kun alueen kuoro voitti Kuorosota-ohjelman Timo Kotipellon ohjastamana. Maanantaina vuorossa olikin hulppea kansanjuhla, kun lappajärveläiset kokoontuivat juhlimaan voittoa ja tapaamaan televisiosta tuttua kuoroa.

– Tämän menestyksen myötä vanhemmat ovat heränneet näkemään, että Lappajärvellä on nuoriakin ja heistä on saatu mahtavasti sykettä. Kyllä tässä nyt jotain erikoista on, kun täällä on kaikki mummot ja vaaritkin hevimusiikin perässä, kunnallispoliitikko Jaakko Harju kiitteli Ilkka-lehdessä.

Staran viime viikkoisessa haastattelussa Kotipelto lupasi jo ennen finaalia lahjoittaa mahdolliset tulevat voittorahat paikkakunnan nuorten bänditoiminnan hyväksi.

– Jos sunnuntaina lohkeaa finaalin voitto, niin 40.000 euron palkintorahoille on varmasti käyttöä Lappajärvellä. Haluankin kohdistaa summasta suurimman osan kunnon treenikämpän saamiseen nuorille bändeille, Kotipelto kertoi.

Nyt Kotipelto on ryhtynyt sanoista tekoihin ja parhaillaan paikkakunnalla mietitäänkin parasta tapaa käyttää rahat. Näillä näkymin voittorahat käytetään useamman vuoden aikana. Kotipelto saa itse päättää minne rahat tullaan ohjaamaan.

– Joka tapauksessa on niin, että Timo kontrolloi rahojen käyttöä ja siitä pidetään kiinni, kulttuurisihteeri Mikko Valo kertoi Ilkka-lehdelle.