U2-yhtye sai oman kadun New Yorkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu irlantilaisyhtye U2 on parhaillaan New Yorkissa markkinoimassa uutta No Line On The Horizon -levyään. Lähes kuninkaallisen vastaanodon Isossa Omenassa saanut yhtye sai samalla myös oman kadun.

U2 yhtyeen jäsenet tapasivat eilen heitä varten järjestetyssä tapahtumassa pormestari Michael Bloombergin ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Christine Quinnin. Samalla osa Manhattanilla sijaitsevaa West 53rd Street -katua nimettiin uudelleen ja on nyt nimeltään U2 Way.

Tapahtumaa oli saapunut katsomaan sankka fanijoukko, joka hurrasi saadessaan kaupunkiinsa idoliensa mukaan nimetyn kadun. Yhtyeen keulahahmo Bono kertoi olevansa ylpeä siitä, että yhtye on saatu mukaan Manhattanin musiikilliselle kartalle. Aiemmin artistien mukaan on nimetty muiden muassa Duke Ellington Boulevard ja Joey Ramone Place.